CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 45 pozycji o tematyce: Kuchnia
Wypożyczalnia dla Dorosłych i Młodzieży   Marc21

Kawalerowie Angeliny : opowieść z włoskiej kuchni
Tyt. oryg.: "Angelina`s bachelors ".


AUTOR:

O`Reilly, Brian

POZ/ODP:

Brian O`Reilly ; tł. [z ang.] Agnieszka Kalus ; [przepisy Virginia O`Reilly].

ADRES
WYDAWNICZY:

Zakrzewo : Wydawnictwo Replika, cop. 2012.

HASŁA:

  1. Kuchnia włoska - w literaturze
  2. Powieść amerykańska - 21 w.
  3. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

371, [5] s. ; 20 cm.

SYGNATURA:

POWIEŚĆ OBCA

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

800000917489

91748

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Wypożyczalnia dla Dorosłych i Młodzieży   Marc21

Kuchnia francuska

AUTOR:

Piepenstock, Marianne.

POZ/ODP:

Marianne Piepenstock ; [przekł. z niem. Maria Dubielak].

ADRES
WYDAWNICZY:

[Warszawa] : Wydawnictwo Czasopisma Wojskowe, 1991.

HASŁA:

  1. Kuchnia francuska
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

159 s. ; 20 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

800000989974

98997

DOSTĘPNOŚĆ:

 Pozycja jest niedostępna
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3   Marc21

Kuchnia hiszpańska

POZ/ODP:

zebr. Marta Orłowska.

ADRES
WYDAWNICZY:

Kielce : O-press, [2006].

SERIA:

Kuchnie Świata

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Kuchnia hiszpańska
  3. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

112 s. : il. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

803000209660

20966

UWAGI:

Bibliogr. s. 110. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Wypożyczalnia dla Dorosłych i Młodzieży   Marc21

Kuchnia kresowa z przyprawami leczącymi

AUTOR:

Jakimowicz-Klein, Barbara.

POZ/ODP:

Barbara Jakimowicz-Klein.

ADRES
WYDAWNICZY:

Wrocław : Wydawnictwo Astrum, 2003.

SERIA:

Dietetyk Lech Tkaczyk Poleca

HASŁA:

  1. Dietetyka
  2. Kuchnia kresowa
  3. Odżywianie - higiena
  4. Przepisy kulinarne
  5. Przyprawy

OPIS
FIZYCZNY:

158 s. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

800000990000

99000

UWAGI:

Bibliogr. s. 153-154. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3   Marc21

Kuchnia polska : 1001 przepisów

AUTOR:

Aszkiewicz, Ewa.

POZ/ODP:

Ewa Aszkiewicz.

ADRES
WYDAWNICZY:

Poznań : Publicat, 2004.

HASŁA:

  1. Kuchnia polska
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

528 s. : il. ; 24 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

803000209646

20964

UWAGI:

Na okł. podtyt.: Doskonałe przepisy dla każdej Pani Domu! Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Kuchnia polska : 1500 przepisów

AUTOR:

Caprari, Małgorzata.

POZ/ODP:

Małgorzata Caprari.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Bauer-Weltbild Media - Klub dla Ciebie, 2006.

HASŁA:

  1. Kuchnia polska
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

528 s. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000299961

29996

UWAGI:

620. publ. Klubu dla Ciebie. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3   Marc21

Kuchnia polska : pysznie i zdrowiej

TWÓRCY:

Pokaż informacje [>>]

POZ/ODP:

koncepcja: Aga Kozak, Michał Janica, Maciek Żakowski ; ilustracje Jagna Wróblewska.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Jeronimo Martins Polska, 2017.

HASŁA:

  1. Kuchnia polska
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

239, [1] strona : ilustracje ; 27 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

803000245248

24524

UWAGI:

Bibliografia strony 228-231. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Kuchnia polska : sprawdzone przepisy. T. 1, Drób i mięsa faszerowane

POZ/ODP:

pod red. Joanny Dowgiałło-Tyszka.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : De Agostini Polska, cop. 2008.

HASŁA:

  1. Kuchnia polska
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

46 s. : il. ; 23 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000280334

28033

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Wypożyczalnia dla Dorosłych i Młodzieży   Marc21

Kuchnia polska tradycyjna

AUTOR:

Kasprzycka, Marzenna.

POZ/ODP:

[przepisy oprac. Marzenna Kasprzycka].

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Ex Libris - Galeria Polskiej Książki, cop. 2002.

HASŁA:

  1. Kuchnia polska
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

719, [1] s. : fot. kolor. ; 23 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

800000793182

79318

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Wypożyczalnia dla Dorosłych i Młodzieży   Marc21

Kuchnia polska według Karola Okrasy

AUTOR:

Okrasa, Karol.

POZ/ODP:

Karol Okrasa.

ADRES
WYDAWNICZY:

[miejsce nieznane : drukarz nieznany, 2016].

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Kuchnia polska
  3. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

266, [6] stron : ilustracje ; 25 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

800001146765

114676

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Na okładce: Kuchnia Lidla.pl.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    

1 2 3 4 5

  WYDRUK KATALOGÓW