CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 2 pozycje w odpowiedzi na pytanie: Czapski, Janusz
Filia nr 2   Marc21

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa


POZ/ODP:

pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski [et al.].

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006.

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena
  2. Żywność - technologia

WYDANIE:

Wzd. 1, 1 dodr.

OPIS
FIZYCZNY:

XIX, 450 s. : il., wykr. ; 21 cm.

SYGNATURA:

65/69

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000255165

25516

UWAGI:

Bibliogr. przy rozdz.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Wypożyczalnia dla Dorosłych i Młodzieży   Marc21

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa

POZ/ODP:

pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski [et al.].

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2004.

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena
  2. Żywność - technologia

OPIS
FIZYCZNY:

XIX, 450 s. : il., wykr. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

800000936466

93646

UWAGI:

Bibliogr. przy rozdz.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW