Jurek Sobieniak zaprasza na domowy street food! Uliczne jedzenie jest szybkie i pyszne. Tak pyszne, że warto zrobić je w domu. Jurek Sobieniak podaje sprawdzone kulinarne patenty na street food z całego świata: burgery, hot dogi, langosze, piady, burritos - a także pomysłowe dodatki podkręcające smak najprostszych potraw. To jedzenie, które kochamy wszyscy, nawet jeśli nie chcemy się do tego przyznać. Zamień swoją kuchnię w najlepszy food truck na świecie. Jurek Sobieniak jest smakowity pod każdym względem. Uwielbiam patrzeć, jak gotuje, uwielbiam go słuchać, a teraz także czytać jego mądre i proste uliczne historie o jedzeniu. Monika Zamachowska
UWAGI:
Indeks.
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
Wyjątkowa książka kucharska, brandowana przez Noizz Polska, a w niej kilkadziesiąt przepisów na streetfoodowe bestsellery, które z łatwością przygotujesz w domu.Poznaj zdrowe, oryginalne potrawy, które podbiją serca twoich znajomych, inspiracje ulicznej kuchni świata i polskie specjalności - w nowoczesnym wydaniu. W książce znajdziesz wskazówki krok po kroku, jak szybko i sprawnie przyrządzić ulubione dania street food. A ponadto: filozofię streetfood - skąd się wywodzi, na czym polega, dlaczego podbiła serca milionów ludzi na całym świecie; charakterystykę kuchni ulicy - po czym poznać dobre uliczne żarcie?, a także najpopularniejsze destynacje - gdzie i co warto zjeść w Polsce, Europie i nie tylko. Całości dopełniają piękne, autorskie zdjęcia i stylizacje potraw. Każdy przepis linkowany do wideorealizacji na Noizz.pl!
UWAGI:
Indeks.
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni