KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 2 pozycje o tematyce: Przetwory owocowo-warzywne
Wypożyczalnia dla Dorosłych i Młodzieży   Marc21

Suszonki : zachowaj smak na dłużej
Tytul oryginału: "Beginner’s Guide to Dehydrating Food : How to Preserve All Your Favorite, Vegetables, Fruits, Mea".


AUTOR:

Marrone, Teresa. [>>]

POZ/ODP:

Teresa Marrone ; zdjęcia: Adam De Tour ; tłumaczenie: Justyna Rudnik, Agata Trzcińska-Hildebrandt.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Zwierciadło, 2019.

HASŁA:

  1. Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
  2. Przetwory owocowo-warzywne
  3. Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo
  4. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

292, [3] strony : ilustracje ; 24 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

800001173020

117302

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Na okładce : ziołowe herbarty, kandyzowane owoce, marynaty, sosy i dipy, muesli i płatki śniadaniowe, batoniki z suszonych owoców.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Wypożyczalnia dla Dorosłych i Młodzieży   Marc21

Zsokowani : 100 przepisów na soki, smoothies i zielone koktaile

AUTOR:

Helm, Eric.

POZ/ODP:

Eric Helms, Amely Greeven ; wprowadzenie Salma Hayek ; przeł. Maciej Lorenc.

ADRES
WYDAWNICZY:

Białystok : Wydawnictwo Vivante, 2014.

HASŁA:

  1. Dieta sokowa
  2. Przetwory owocowo-warzywne
  3. Soki

OPIS
FIZYCZNY:

239 s. : il. ; 23 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

800001052370

105237

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

DOSTĘPNOŚĆ:

Została wypożyczona
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

WYPOŻYCZYŁ:

Nr karty: 037155 od dnia:2024-04-18
Przetrzymana, termin minął: 2024-06-17

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW