PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY
|
Podstawy dietetyki
LDR | 00899cam 2200253 i 4500 | |
001 | n 20110910181410042585 | |
005 | 20181203122504.0 | |
008 | 110910s2006____pl_|||||_|||||000|||pol_d | |
015 | a PB 5108/2006 | |
020 | a 8372446970 | |
035 | a zz2006944286 | |
040 | a WA N/PBrw c WA N/PBrw d SOCH_SOM d WA N/PBezm d WA N/PBabs | |
980 | a 615.874(075.8)< | |
245 | a Podstawy dietetyki / c pod red. Jacka Bujko. | |
260 | a Warszawa : b Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, c 2006. | |
300 | a 236, [1] s. ; c 24 cm. | |
504 | a Bibliogr. przy rozdz. | |
521 | a Podr. akademicki | |
650 | a Dietetyka v podręcznik akademicki 2 JHP BN | |
700 | a Bujko, Jacek. e Red. | |
920 | a 83-7244-697-0 | |
980 | a 615.874(075.8) | |
INV | a 82054 | |
Z30 | 4 SOC50 5 Administracyjna g BOOK 1 SOCCZ j 64 c 82054 e 034758 a 46/06 w 20080504 3 02 h Na miesiąc t 20100309 n 25,11 p 20061018 |