PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Podstawy dietetyki
LDR
00899cam 2200253 i 4500
001
n 20110910181410042585
005
20181203122504.0
008
110910s2006____pl_|||||_|||||000|||pol_d
015
_ _
a PB 5108/2006
020
_ _
a 8372446970
035
_ _
a zz2006944286
040
_ _
a WA N/PBrw c WA N/PBrw d SOCH_SOM d WA N/PBezm d WA N/PBabs
980
_ _
a 615.874(075.8)<
245
0 0
a Podstawy dietetyki / c pod red. Jacka Bujko.
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, c 2006.
300
_ _
a 236, [1] s. ; c 24 cm.
504
_ _
a Bibliogr. przy rozdz.
521
8 _
a Podr. akademicki
650
_ 7
a Dietetyka v podręcznik akademicki 2 JHP BN
700
1 _
a Bujko, Jacek. e Red.
920
_ _
a 83-7244-697-0
980
_ _
a 615.874(075.8)
INV
_ _
a 82054
Z30
- 1
4 SOC50 5 Administracyjna g BOOK 1 SOCCZ j 64 c 82054 e 034758 a 46/06 w 20080504 3 02 h Na miesiąc t 20100309 n 25,11 p 20061018