PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU
|
Ozdabianie potraw
LDR | 00955cam a2200265 i 4500 | |
001 | n 20110910181626052047 | |
005 | 20181203123334.0 | |
008 | 110910s2006____pl_|||a|||||||000|||pol_d | |
020 | a 8374044802 | |
040 | a KR U/WS c KR U/WS d KR U/ES d WA U/EMBs d SOCH_SOM | |
041 | a pol h ger | |
100 | a Biller, Rudolf. | |
245 | a Ozdabianie potraw / c Rudolf Biller ; z jęz. niem. przeł. Rafał Olbromski. | |
260 | a Warszawa : b Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media, c 2006. | |
300 | a 159, [1] s. : b il. kolor. ; c 23 cm. | |
336 | a Tekst b txt 2 rdacontent | |
337 | a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia | |
338 | a Wolumin b nc 2 rdacarrier | |
650 | a Dekoracja potraw 2 JHP BN | |
650 | a Kucharstwo 2 JHP BN | |
700 | a Olbromski, Rafał. e Tł. | |
920 | a 83-7404-480-2 | |
980 | a 641.5 |