PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU
|
Podstawy biochemii
LDR | 01011cam a2200277 i 4500 | |
001 | n 20110910182604004061 | |
005 | 20181203131218.0 | |
008 | 110910s1995____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
015 | a PB 4073/95 | |
020 | a 8320418291 | |
040 | a WA N c WA N e PNN d SOCH_SOM | |
980 | a 577.1< | |
100 | a Kączkowski, Jerzy d (1925-2004). | |
245 | a Podstawy biochemii / c Jerzy Kączkowski. | |
250 | a Wyd. 10 popr. | |
260 | a Warszawa : b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, c 1995. | |
300 | a 352, [4] s. : b rys., wykr. ; c 24 cm. | |
490 | a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy | |
504 | a Bibliogr. s. 336 i przy rozdz. - Indeks. | |
650 | a Biochemia v podręcznik akademicki 2 JHP BN | |
650 | a Żywność x chemia 2 JHP BN | |
830 | a Podręczniki Akademickie. p Przemysł Spożywczy | |
920 | a 83-204-1829-1 | |
980 | a 577.1 | |
INV | a 72698 | |
Z30 | 4 SOC50 5 Administracyjna g BOOK 1 SOCCZ j 56/59 c 72698 e 026900 a 50/95 w 20100921 3 03 h Na miejscu t 20110117 n 10,00 p 19950606 |