PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY |
Jedyne praktyczne przepisy : konfitur, różnych marynat, wędlin, wódek, likierów, win owocowych, miodów oraz ciast : według wydania z 1885 roku
LDR | 01093cam 2200241 i 4500 | |
001 | n 20110910182708080597 | |
005 | 20181203131619.0 | |
008 | 110910s1985____pl_|||||_|||||000|||pol_d | |
020 | a 8370011136 | |
040 | a WR M d SOCH_SOM | |
980 | a 64.55/.56(083.12)< | |
100 | a Ćwierczakiewiczowa, Lucyna d (1829-1901). | |
245 | a Jedyne praktyczne przepisy : b konfitur, różnych marynat, wędlin, wódek, likierów, win owocowych, miodów oraz ciast : według wydania z 1885 roku / c Lucyna Ćwierczakiewiczowa. | |
260 | a Warszawa : b Wydawnictwo Alfa, c 1985. | |
710 | a Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. 4 pbl 1 n 2004058923 | |
300 | a [4], XI, 336 s. ; c 17 cm. | |
650 | a Kucharstwo y 19 w. 2 JHP BN | |
650 | a Przepisy kulinarne 2 JHP BN | |
920 | a 83-7001-113-6 | |
980 | a 64.55/.56(083.12) | |
INV | a 60822 a 64509 | |
Z30 | 4 SOC50 5 Administracyjna g BOOK 1 SOCWP j 64 c 60822 e 030117 a 4/87 w 20101105 3 02 h Na miesiąc t 20101210 n 0,03 p 19870415 | |
Z30 | 4 SOC50 5 Administracyjna g BOOK 1 SOCWP j 64 c 64509 e 030118 a 5/89 w 20101105 3 02 h Na miesiąc t 20101210 n 0,05 p 19890410 |