PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Podstawy zarządzania produkcją
LDR
05333cam|a2200229|i 4500
001
n 20141010145607036402
005
20231214120931.0
008
141010s2013____pl_|||a|||||||000|||pol_d
020
_ _
a 9788376418995
040
_ _
a RZESZ 005 c RZESZ 005 d RZESZ 005 d RZESZ 005 d WAW BIAŁ 20 d SOCH_SOM
100
1 _
a Grandys, Ewa.
245
1 0
a Podstawy zarządzania produkcją / c Ewa Grandys.
260
_ _
a Warszawa : b Difin, c 2013.
300
_ _
a 215 s. : b il. ; c 23 cm.
504
_ _
a Bibliogr. s. 211-215.
650
_ 7
a Produkcja x zarządzanie 2 JHP BN
655
_ 7
a Podręczniki akademickie 2 JHP BN
920
_ _
a 978-83-7641-899-5
970
_ _
a Podręcznik prezentuje takie zagadnienia jak: struktura przedsiębiorstwa, organizacja produkcji, plany przedsiębiorstwa, metody planowania przebiegu produkcji i sterowania nim, wybrane aspekty finansowe zarządzania produkcją, przygotowanie produkcji, wytwarzanie produktu, jakość produkcji i jakość produktu, zasoby ludzkie w procesie produkcji.Zarządzanie produkcją wymaga wysokich kwalifikacji, które umożliwiają menedżerom podejmowanie optymalnych działań w walce na konkurencyjnym rynku. Uzasadnia to konieczność poznania tej tematyki oraz ciągłej aktualizacji wiedzy.
980
_ _
a 005.5