PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY |
Podstawy zarządzania produkcją
LDR | 05333cam|a2200229|i 4500 | |
001 | n 20141010145607036402 | |
005 | 20231214120931.0 | |
008 | 141010s2013____pl_|||a|||||||000|||pol_d | |
020 | a 9788376418995 | |
040 | a RZESZ 005 c RZESZ 005 d RZESZ 005 d RZESZ 005 d WAW BIAŁ 20 d SOCH_SOM | |
100 | a Grandys, Ewa. | |
245 | a Podstawy zarządzania produkcją / c Ewa Grandys. | |
260 | a Warszawa : b Difin, c 2013. | |
300 | a 215 s. : b il. ; c 23 cm. | |
504 | a Bibliogr. s. 211-215. | |
650 | a Produkcja x zarządzanie 2 JHP BN | |
655 | a Podręczniki akademickie 2 JHP BN | |
920 | a 978-83-7641-899-5 | |
970 | a Podręcznik prezentuje takie zagadnienia jak: struktura przedsiębiorstwa, organizacja produkcji, plany przedsiębiorstwa, metody planowania przebiegu produkcji i sterowania nim, wybrane aspekty finansowe zarządzania produkcją, przygotowanie produkcji, wytwarzanie produktu, jakość produkcji i jakość produktu, zasoby ludzkie w procesie produkcji.Zarządzanie produkcją wymaga wysokich kwalifikacji, które umożliwiają menedżerom podejmowanie optymalnych działań w walce na konkurencyjnym rynku. Uzasadnia to konieczność poznania tej tematyki oraz ciągłej aktualizacji wiedzy. | |
980 | a 005.5 |