PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU
|
Żywienie człowieka, 1. Podstawy nauki o żywieniu
LDR | 07052cam a2200253 i 4500 | |
001 | n 20141216145502076711 | |
005 | 20231214121002.0 | |
008 | 141216s2012____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
020 | a 9788301163204 | |
020 | a 9788301139544 | |
040 | a WA N c WA N d SOCH_SOM | |
245 | a Żywienie człowieka, n 1. p Podstawy nauki o żywieniu / c red. nauk. Jan Gawęcki ; aut. Stanisław Berger [et al.]. | |
250 | a Wyd. 3. zm., 2 dodr. | |
260 | a Warszawa : b Wydawnictwo Naukowe PWN, c 2012. | |
300 | a 558, [1] s. : b il. ; c 24 cm. | |
504 | a Bibliogr. przy rozdz. Indeks. | |
650 | a Odżywianie 2 JHP BN | |
655 | a Podręczniki akademickie 2 JHP BN | |
700 | a Gawęcki, Jan d (1944- ). e Red. 1 n 96637231 | |
700 | a Berger, Stanisław d (1923- ). 1 n 94203722 | |
920 | a 978-83-01-16320-4 | |
980 | a 612.3(075.8) |