PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Żywienie człowieka, 1. Podstawy nauki o żywieniu
LDR
07052cam a2200253 i 4500
001
n 20141216145502076711
005
20231214121002.0
008
141216s2012____pl_|||a|||||||001|||pol_d
020
_ _
a 9788301163204
020
_ _
a 9788301139544
040
_ _
a WA N c WA N d SOCH_SOM
245
0 0
a Żywienie człowieka, n 1. p Podstawy nauki o żywieniu / c red. nauk. Jan Gawęcki ; aut. Stanisław Berger [et al.].
250
_ _
a Wyd. 3. zm., 2 dodr.
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo Naukowe PWN, c 2012.
300
_ _
a 558, [1] s. : b il. ; c 24 cm.
504
_ _
a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
_ 7
a Odżywianie 2 JHP BN
655
_ 7
a Podręczniki akademickie 2 JHP BN
700
1 _
a Gawęcki, Jan d (1944- ). e Red. 1 n 96637231
700
1 _
a Berger, Stanisław d (1923- ). 1 n 94203722
920
_ _
a 978-83-01-16320-4
980
_ _
a 612.3(075.8)