PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Przedwojenne przysmaki we współczesnej kuchni
LDR
01165cam|a2200253|i 4500
001
n 20150424094222030195
005
20231214121027.0
008
150424s2009____pl_|||a|||||||001|||pol_d
020
_ _
a 9788361513414
040
_ _
a WAW BIAŁ 4 d SOCH_SOM
100
1 _
a Aszkiewicz, Ewa. 1 n 96218772
245
1 0
a Przedwojenne przysmaki we współczesnej kuchni / c Ewa Aszkiewicz.
260
_ _
a Poznań : b Olimp Media, c 2009.
300
_ _
a 169, [7] s. : b il. ; c 21 cm.
490
1 _
a Polskie Tradycje Kulinarne
504
_ _
a Indeks.
650
_ 7
a Kucharstwo 2 JHP BN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 JHP BN
910
_ _
a Kucharstwo
920
_ _
a 978-83-61513-41-4
970
_ _
a Przedwojenne przysmaki to zbiór przepisów kulinarnych z czasów, kiedy spotkania przy stole stanowiły ważny element życia rodzinnego i towarzyskiego, miały ustalony przebieg oraz odpowiednią oprawę. Zachęcamy do wypróbowania receptur z pierwszej połowy zeszłego stulecia przekonacie się, że wciąż sprawdzają się one wyśmienicie.
980
_ _
a 641.55/.56