PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY
|
Przedwojenne przysmaki we współczesnej kuchni
LDR | 01165cam|a2200253|i 4500 | |
001 | n 20150424094222030195 | |
005 | 20231214121027.0 | |
008 | 150424s2009____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
020 | a 9788361513414 | |
040 | a WAW BIAŁ 4 d SOCH_SOM | |
100 | a Aszkiewicz, Ewa. 1 n 96218772 | |
245 | a Przedwojenne przysmaki we współczesnej kuchni / c Ewa Aszkiewicz. | |
260 | a Poznań : b Olimp Media, c 2009. | |
300 | a 169, [7] s. : b il. ; c 21 cm. | |
490 | a Polskie Tradycje Kulinarne | |
504 | a Indeks. | |
650 | a Kucharstwo 2 JHP BN | |
655 | a Przepisy kulinarne 2 JHP BN | |
910 | a Kucharstwo | |
920 | a 978-83-61513-41-4 | |
970 | a Przedwojenne przysmaki to zbiór przepisów kulinarnych z czasów, kiedy spotkania przy stole stanowiły ważny element życia rodzinnego i towarzyskiego, miały ustalony przebieg oraz odpowiednią oprawę. Zachęcamy do wypróbowania receptur z pierwszej połowy zeszłego stulecia przekonacie się, że wciąż sprawdzają się one wyśmienicie. | |
980 | a 641.55/.56 |