PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2 |
Szkoła gotowania
LDR | 00993cam a2200265 i 4500 | |
001 | n 20150424130939026379 | |
005 | 20231214121028.0 | |
008 | 150424s2014____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
020 | a 9788379436194 | |
040 | a WA N c WA N d WOL d SOCH_SOM | |
041 | a pol h ger | |
245 | a Szkoła gotowania / c z jęz. niem. przeł. Ewa Rohozińska ; [oprac. przepisów i potraw Anke Rabeler, Eike Upmeier-Lorenz] ; Dr. Oetker. | |
260 | a Warszawa : b Świat Książki ; c 2014. | |
300 | a 155, [5] s. : b il. kolor. ; c 25 cm. | |
504 | a Indeks. | |
650 | a Kucharstwo 2 JHP BN | |
655 | a Przepisy kulinarne 2 JHP BN | |
700 | a Rabeler, Anke. e Oprac. | |
700 | a Upmeier-Lorenz, Eike. e Oprac. | |
700 | a Rohozińska, Ewa. e Tł. 1 n 94206027 | |
710 | a Świat Książki. | |
920 | a 978-83-7943-619-4 | |
980 | a 641.5:641.55/.56(083.12) |