PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2 |
Szkoła pieczenia
LDR | 00859cam a2200241 i 4500 | |
001 | n 20150424134840098609 | |
005 | 20231214121028.0 | |
008 | 150424s2014____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
020 | a 9788379436170 | |
040 | a SOCH_SOM c SOCH_SOM | |
041 | a pol h ger | |
245 | a Szkoła pieczenia / c z jęz. niem. przeł. Monika Kilis ; [oprac. przepisów i potraw Anke Rabeler] ; Dr. Oetker. | |
260 | a Warszawa : b Świat Książki ; c 2014. | |
300 | a 155, [5] s. : b il. kolor. ; c 25 cm. | |
504 | a Indeks. | |
650 | a Kucharstwo 2 JHP BN | |
655 | a Przepisy kulinarne 2 JHP BN | |
700 | a Rabeler, Anke. e Oprac. | |
700 | a Kilis, Monika. e Tł. 1 n 2005089413 | |
710 | a Świat Książki. | |
920 | a 978-83-7943-617-0 | |
980 | a 641.5:641.55/.56(083.12) |