PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY
|
Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią
LDR | 01136cam0 22002650i 4500 | |
001 | n 20150511100311053342 | |
005 | 20231214121037.0 | |
008 | 150511s2001____pl_|||a|||||||000|||pol_d | |
020 | a 8320813530 | |
040 | a WoIII c WoIII d WAR_BEM d SOCH_SOM | |
041 | a pol h eng | |
100 | a Knowles, Tim. 1 n 01034776 | |
245 | a Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią / c Tim Knowles ; tł. [z ang.] Grażyna Górska. | |
260 | a Warszawa : b Polskie Wydaw. Ekonomiczne, c 2001. | |
300 | a 366, [1] s. : b rys. ; c 23 cm. | |
504 | a Bibliogr. s. 355-359. | |
650 | a Gastronomia x zarządzanie 2 JHP BN | |
650 | a Hotelarstwo x zarządzanie 2 JHP BN | |
700 | a Górska, Grażyna c (tłumacz). e Tł. 1 n 96637262 | |
710 | a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne. 1 n 2013030173 | |
910 | a Hotelarstwo-zarządzanie a Gastronomia-zarządzanie | |
920 | a 83-208-1353-0 | |
980 | a 640.41/.42:640.43/.44](07) |