PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Wędkarska kuchnia : od amura do wzdręgi : podstawowe wiadomości o 38 gatunkach, sprawianie, przechowywanie, wędzenie ryb, 470 przepisów kulinarnych
LDR
00918cam a2200229 i 4500
001
n 20160404113316070555
005
20231214121231.0
008
160404s2004____pl_|||a|||||||001|||pol_d
020
_ _
a 8374040610
035
_ _
a (OCoLC)749463683
040
_ _
a WA N c WA N d SOCH_SOM
100
1 _
a Barowicz, Tadeusz d (1945- ). 1 n 95200034
245
1 0
a Wędkarska kuchnia : b od amura do wzdręgi : podstawowe wiadomości o 38 gatunkach, sprawianie, przechowywanie, wędzenie ryb, 470 przepisów kulinarnych / c Tadeusz Barowicz.
260
_ _
a Warszawa : b "Klub dla Ciebie", c cop. 2004.
300
_ _
a 367, [1] s. : b rys. ; c 20 cm.
504
_ _
a Indeks.
650
_ 7
a Ryby x kucharstwo i przetwórstwo 2 JHP BN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 JHP BN
710
2 _
a Klub dla Ciebie. 4 pbl 1 n 2004057565
920
_ _
a 83-7404-061-0
980
_ _
a 641.5(083.1)