PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY |
Wędkarska kuchnia : od amura do wzdręgi : podstawowe wiadomości o 38 gatunkach, sprawianie, przechowywanie, wędzenie ryb, 470 przepisów kulinarnych
LDR | 00918cam a2200229 i 4500 | |
001 | n 20160404113316070555 | |
005 | 20231214121231.0 | |
008 | 160404s2004____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
020 | a 8374040610 | |
035 | a (OCoLC)749463683 | |
040 | a WA N c WA N d SOCH_SOM | |
100 | a Barowicz, Tadeusz d (1945- ). 1 n 95200034 | |
245 | a Wędkarska kuchnia : b od amura do wzdręgi : podstawowe wiadomości o 38 gatunkach, sprawianie, przechowywanie, wędzenie ryb, 470 przepisów kulinarnych / c Tadeusz Barowicz. | |
260 | a Warszawa : b "Klub dla Ciebie", c cop. 2004. | |
300 | a 367, [1] s. : b rys. ; c 20 cm. | |
504 | a Indeks. | |
650 | a Ryby x kucharstwo i przetwórstwo 2 JHP BN | |
655 | a Przepisy kulinarne 2 JHP BN | |
710 | a Klub dla Ciebie. 4 pbl 1 n 2004057565 | |
920 | a 83-7404-061-0 | |
980 | a 641.5(083.1) |