PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Gastronomia
LDR
05671cam a2200301 i 4500
001
n 20170329145446053342
005
20231214121447.0
008
170329s2013____pl_|||a|||||||000|||pol_d
020
_ _
a 9788362644186
020
_ _
a 9788362644193
040
_ _
a WA N c WA N d WAR_BEM d SOCH_SOM
100
1 _
a Dominik, Piotr c (technologia żywności). 1 n 2006089627
245
1 0
a Gastronomia / c Piotr Dominik.
260
_ _
a Warszawa : b Almamer Szkoła Wyższa, c cop. 2013.
300
_ _
a 346 s. : b il. ; c 24 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
504
_ _
a Bibliogr. s. 331-341, netogr. s. 343-344, wykaz aktów prawnych s. 341-343.
521
8 _
a Podręcznik akademicki.
650
_ 7
a Gastronomia 2 JHP BN
655
_ 7
a Podręczniki akademickie 2 JHP BN
710
2 _
a ALMAMER Szkoła Wyższa (Warszawa). 4 pbl 1 n 2013032413
920
_ _
a 978-83-62644-18-6
970
_ _
a Książka stanowi kompendium wiedzy o usługach gastronomicznych świadczonych w ogólnodostępnej bazie żywieniowej. Pozycja wydawnicza polecana jako podręcznik akademicki wspomagający treści prezentowane na specjalnościach gastronomia i hotelarstwo ze szczególnym uwzględnieniem przedmiotów poświęconych gastronomii i organizacji usług gastronomicznych.
980
_ _
a 64