PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY
|
Gastronomia
LDR | 05671cam a2200301 i 4500 | |
001 | n 20170329145446053342 | |
005 | 20231214121447.0 | |
008 | 170329s2013____pl_|||a|||||||000|||pol_d | |
020 | a 9788362644186 | |
020 | a 9788362644193 | |
040 | a WA N c WA N d WAR_BEM d SOCH_SOM | |
100 | a Dominik, Piotr c (technologia żywności). 1 n 2006089627 | |
245 | a Gastronomia / c Piotr Dominik. | |
260 | a Warszawa : b Almamer Szkoła Wyższa, c cop. 2013. | |
300 | a 346 s. : b il. ; c 24 cm. | |
336 | a Tekst b txt 2 rdacontent | |
337 | a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia | |
338 | a Wolumin b nc 2 rdacarrier | |
504 | a Bibliogr. s. 331-341, netogr. s. 343-344, wykaz aktów prawnych s. 341-343. | |
521 | a Podręcznik akademicki. | |
650 | a Gastronomia 2 JHP BN | |
655 | a Podręczniki akademickie 2 JHP BN | |
710 | a ALMAMER Szkoła Wyższa (Warszawa). 4 pbl 1 n 2013032413 | |
920 | a 978-83-62644-18-6 | |
970 | a Książka stanowi kompendium wiedzy o usługach gastronomicznych świadczonych w ogólnodostępnej bazie żywieniowej. Pozycja wydawnicza polecana jako podręcznik akademicki wspomagający treści prezentowane na specjalnościach gastronomia i hotelarstwo ze szczególnym uwzględnieniem przedmiotów poświęconych gastronomii i organizacji usług gastronomicznych. | |
980 | a 64 |