PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Przetwórstwo rolno-spożywcze : wybrane zagadnienia inżynieryjno-produkcyjne i energetyczne
LDR
01265cam a2200313 i 4500
001
n 20170504140119076072
005
20231214121458.0
008
170504s2008____pl_|||a|||||||001|||pol_d
020
_ _
a 9788372448095 z 9788372448094
035
_ _
a (OCoLC)751236992
040
_ _
a WA N c WA N d SOCH_SOM
245
0 0
a Przetwórstwo rolno-spożywcze : b wybrane zagadnienia inżynieryjno-produkcyjne i energetyczne / c redakcja naukowa Agnieszka Kaleta i Janusz Wojdalski.
250
_ _
a Wyd. 2 rozsz.
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo SGGW, c 2008.
300
_ _
a 211, [1] s. : b il. ; c 24 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
500
_ _
a Na książce wyłącznie błędny .
504
_ _
a Bibliogr. s. 199-206. Indeks.
650
_ 7
a Technologia żywności 2 JHP BN
655
_ 7
a Podręczniki akademickie 2 JHP BN
700
1 _
a Kaleta, Agnieszka. e Redakcja 1 n 96638007
700
1 _
a Wojdalski, Janusz. e Redakcja 1 n 95205623
710
2 _
a Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. b Wydawnictwo. 4 pbl
920
_ _
a 978-83-7244-809-5
980
_ _
a 664
980
_ _
a 621.926/.929