PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU
|
Przetwórstwo rolno-spożywcze : wybrane zagadnienia inżynieryjno-produkcyjne i energetyczne
LDR | 01265cam a2200313 i 4500 | |
001 | n 20170504140119076072 | |
005 | 20231214121458.0 | |
008 | 170504s2008____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
020 | a 9788372448095 z 9788372448094 | |
035 | a (OCoLC)751236992 | |
040 | a WA N c WA N d SOCH_SOM | |
245 | a Przetwórstwo rolno-spożywcze : b wybrane zagadnienia inżynieryjno-produkcyjne i energetyczne / c redakcja naukowa Agnieszka Kaleta i Janusz Wojdalski. | |
250 | a Wyd. 2 rozsz. | |
260 | a Warszawa : b Wydawnictwo SGGW, c 2008. | |
300 | a 211, [1] s. : b il. ; c 24 cm. | |
336 | a Tekst b txt 2 rdacontent | |
337 | a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia | |
338 | a Wolumin b nc 2 rdacarrier | |
500 | a Na książce wyłącznie błędny . | |
504 | a Bibliogr. s. 199-206. Indeks. | |
650 | a Technologia żywności 2 JHP BN | |
655 | a Podręczniki akademickie 2 JHP BN | |
700 | a Kaleta, Agnieszka. e Redakcja 1 n 96638007 | |
700 | a Wojdalski, Janusz. e Redakcja 1 n 95205623 | |
710 | a Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. b Wydawnictwo. 4 pbl | |
920 | a 978-83-7244-809-5 | |
980 | a 664 | |
980 | a 621.926/.929 |