PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU
|
Polska kuchnia regionalna
LDR | 01416cam a2200289 i 4500 | |
001 | n 20180124134404052487 | |
005 | 20231214121702.0 | |
008 | 180124s2015____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
020 | a 9788377059203 | |
040 | a WA N c WA N d GRJ_GRM d SOCH_SOM | |
100 | a Tarnowska, Beata d (1964- ). e Autor 1 n 98000168 | |
245 | a Polska kuchnia regionalna / c tekst Beata Tarnowska. | |
260 | a Warszawa : b Dom Wydawniczy PWN - Grupa Wydawnicza PWN, c 2015. | |
960 | b PWN | |
300 | a 159, [1] strona : b ilustracje ; c 24 cm. | |
336 | a Tekst b txt 2 rdacontent | |
337 | a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia | |
338 | a Wolumin b nc 2 rdacarrier | |
504 | a Indeks. | |
650 | a Kuchnia regionalna z Polska 2 JHP BN | |
655 | a Książki kucharskie 2 JHP BN | |
655 | a Przepisy kulinarne 2 JHP BN | |
710 | a Dom Wydawniczy PWN. 4 pbl e Wydawca 1 n 2013064173 | |
920 | a 978-83-7705-920-3 | |
970 | a Polska kuchnia regionalna to rodzaj poradnika, w którym znalazły się przepisy na potrawy i przysmaki z wielu regionów Polski, takich jak Pomorze i Kaszuby, Wielkopolska i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmia i Mazury, Małopolska, Podlasie. | |
980 | a 641.55/.56 |