PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Polska kuchnia regionalna
LDR
01416cam a2200289 i 4500
001
n 20180124134404052487
005
20231214121702.0
008
180124s2015____pl_|||a|||||||001|||pol_d
020
_ _
a 9788377059203
040
_ _
a WA N c WA N d GRJ_GRM d SOCH_SOM
100
1 _
a Tarnowska, Beata d (1964- ). e Autor 1 n 98000168
245
1 0
a Polska kuchnia regionalna / c tekst Beata Tarnowska.
260
_ _
a Warszawa : b Dom Wydawniczy PWN - Grupa Wydawnicza PWN, c 2015.
960
_ _
b PWN
300
_ _
a 159, [1] strona : b ilustracje ; c 24 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
504
_ _
a Indeks.
650
_ 7
a Kuchnia regionalna z Polska 2 JHP BN
655
_ 7
a Książki kucharskie 2 JHP BN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 JHP BN
710
2 _
a Dom Wydawniczy PWN. 4 pbl e Wydawca 1 n 2013064173
920
_ _
a 978-83-7705-920-3
970
_ _
a Polska kuchnia regionalna to rodzaj poradnika, w którym znalazły się przepisy na potrawy i przysmaki z wielu regionów Polski, takich jak Pomorze i Kaszuby, Wielkopolska i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmia i Mazury, Małopolska, Podlasie.
980
_ _
a 641.55/.56