PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Kuchnia polska według Karola Okrasy
LDR
01628cam|a2200241|i 4500
001
n 20181016152616070904
005
20231214121857.0
008
181016s2016____pl_|||a|||||||000|||pol_d
040
_ _
a SOCH_SOM c SOCH_SOM
100
1 _
a Okrasa, Karol. e Autor 1 n 2006088598
245
1 0
a Kuchnia polska według Karola Okrasy / c Karol Okrasa.
260
_ _
a [miejsce nieznane : b drukarz nieznany, c 2016].
300
_ _
a 266, [6] stron : b ilustracje ; c 25 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
500
_ _
a Na okładce: Kuchnia Lidla.pl.
650
_ 7
a Kucharstwo 2 JHP BN
650
_ 7
a Kuchnia polska 2 JHP BN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 JHP BN
970
_ _
a Karol Okrasa do współpracy zaprosił Grzegorza Russaka, miłośnika kuchni staropolskiej, w tym dań z dziczyzny, Giena Mientkiewicza, amatora polskich serów zagrodowych, Maję Sobczak z Qmam Kasze, propagatorkę potraw wegańskich, Panią Grażynę Wyrwas z Kaszub - animatorkę kultury, która specjalizuje się w tradycyjnych przepisach kaszubskich oraz Dorotę Wellman, dziennikarkę, entuzjastkę gotowania, autorkę książek. W najnowszej książce Lidla znajdziemy zarówno fakty i przepisy o kuchni polskiej, jak również ciekawostki i osobiste wspomnienia - gospodarza i zaproszonych gości.Atutem książki mają być też ilustracje autorstwa Andrzeja Pągowskiego, znanego szerszej publiczności z ponad tysiąca plakatów, m.in. filmowych i teatralnych.
980
_ _
a 641.55/.56