PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU
|
Wszyscy jedzą naleśniki : książka z przepisami
LDR | 01749cam a2200301|i 4500 | |
001 | n 20190725125103086262 | |
005 | 20231214122125.0 | |
008 | 190725syrig____pl_|||a|||||||000|||pol_d | |
003 | MATEO_Group | |
020 | a 9788393388622 | |
035 | a MD..20190522144749005624. | |
040 | a GRJ_GRM c GRJ_GRM d SOCH_SOM e rda | |
100 | a Loth-Ignaciuk, Agata. e Ilustracje 1 n 2011241811 | |
245 | a Wszyscy jedzą naleśniki : b książka z przepisami / c Agata Loth-Ignaciuk, Rozalia Bisek-Bartniczuk. | |
260 | a [Warszawa] : b Wydawnictwo Druganoga, c copyright 2019. | |
300 | a 51, [1] strona : b ilustracje ; c 22 cm. | |
336 | a Tekst b txt 2 rdacontent | |
337 | a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia | |
338 | a Wolumin b nc 2 rdacarrier | |
650 | a Naleśniki, bliny, placki 2 JHP BN | |
655 | a Przepisy kulinarne 2 JHP BN | |
655 | a Wydawnictwa dla dzieci 2 JHP BN | |
700 | a Bisek-Szladowska, Rozalia. e Autor | |
710 | a Druganoga Bartłomiej Ignaciuk. 4 pbl e Wydawca | |
920 | a 978-83-933886-2-2 | |
970 | a Na całym świecie ludzie smażą placki z mąki i wody na rozgrzanej blasze. Czasami dodają jajko, mleko albo drożdże. Nazywają je różnie w swoich językach, doprawiają na słono, ostro lub słodko. Te placki to naleśniki, pankejki, serawi, bliny, tortille i wiele innych. | |
980 | a 641.55/.56 |