PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY
|
Gastrofizyka
LDR | 02849cam a2200385 i 4500 | |
001 | n 20220826095052057952 | |
005 | 20231214122725.0 | |
008 | 220826s2018____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
003 | MATEO_Group | |
020 | a 9788380319141 | |
035 | a MD..20220826094330053342. | |
040 | a RZESZ W/dp12 c RZESZ W/dp12 d RZESZ W/dp12 d WAR_BIA d SOCH_SOM | |
041 | a pol h eng | |
100 | a Spence, Charles. e Autor | |
245 | a Gastrofizyka / c Spence Charles ; przedmowa Heston Blumenthal ; z angielskiego przełożyła Agnieszka Wyszogrodzka-Gaik. | |
260 | a Warszawa : b Wydawnictwo Świat Książki, c 2018. | |
960 | b Świat Książki | |
300 | a 453 strony : b ilustracje ; c 22 cm. | |
336 | a Tekst b txt 2 rdacontent | |
337 | a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia | |
338 | a Wolumin b nc 2 rdacarrier | |
500 | a Na okładce: Nowa wiedza o jedzeniu. Przystępna, wciągająca i pouczająca. Pobudzi cię do myślenia i poszerzy twoje horyzonty. Heston Blumenthal. | |
504 | a Indeks. | |
650 | a Obyczaje 2 JHP BN | |
650 | a Odżywianie x higiena 2 JHP BN | |
650 | a Zmysły 2 JHP BN | |
700 | a Blumenthal, Heston d (1966- ). e Przedmowa 1 n 2007116564 | |
700 | a Wyszogrodzka-Gaik, Agnieszka. e Tłumaczenie 1 n 2004034507 | |
710 | a Dressler Dublin. 4 pbl e Wydawca 1 n 2012130475 | |
920 | a 978-83-8031-914-1 | |
970 | a Dlaczego sok pomidorowy stanowi aż 27 napojów kupowanych na pokładach samolotów? Jaki wpływ na serwowane jedzenie ma to, czy talerz jest mały, czerwony, czy okrągły? Dlaczego jemy o 35 więcej w towarzystwie jednej osoby i o 75 więcej w towarzystwie trzech osób? | |
980 | a 392.8 | |
980 | a 159.9 |