PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Gastrofizyka
LDR
02849cam a2200385 i 4500
001
n 20220826095052057952
005
20231214122725.0
008
220826s2018____pl_|||a|||||||001|||pol_d
003
_ _
MATEO_Group
020
_ _
a 9788380319141
035
_ _
a MD..20220826094330053342.
040
_ _
a RZESZ W/dp12 c RZESZ W/dp12 d RZESZ W/dp12 d WAR_BIA d SOCH_SOM
041
1 _
a pol h eng
100
1 _
a Spence, Charles. e Autor
245
1 0
a Gastrofizyka / c Spence Charles ; przedmowa Heston Blumenthal ; z angielskiego przełożyła Agnieszka Wyszogrodzka-Gaik.
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo Świat Książki, c 2018.
960
_ _
b Świat Książki
300
_ _
a 453 strony : b ilustracje ; c 22 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
500
_ _
a Na okładce: Nowa wiedza o jedzeniu. Przystępna, wciągająca i pouczająca. Pobudzi cię do myślenia i poszerzy twoje horyzonty. Heston Blumenthal.
504
_ _
a Indeks.
650
_ 7
a Obyczaje 2 JHP BN
650
_ 7
a Odżywianie x higiena 2 JHP BN
650
_ 7
a Zmysły 2 JHP BN
700
1 _
a Blumenthal, Heston d (1966- ). e Przedmowa 1 n 2007116564
700
1 _
a Wyszogrodzka-Gaik, Agnieszka. e Tłumaczenie 1 n 2004034507
710
2 _
a Dressler Dublin. 4 pbl e Wydawca 1 n 2012130475
920
_ _
a 978-83-8031-914-1
970
_ _
a Dlaczego sok pomidorowy stanowi aż 27 napojów kupowanych na pokładach samolotów? Jaki wpływ na serwowane jedzenie ma to, czy talerz jest mały, czerwony, czy okrągły? Dlaczego jemy o 35 więcej w towarzystwie jednej osoby i o 75 więcej w towarzystwie trzech osób?
980
_ _
a 392.8
980
_ _
a 159.9