PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2
|
Regionalna kuchnia polska : Podhale
LDR | 01661cam a2200313 i 4500 | |
001 | n 20230601120344077474 | |
005 | 20231214122930.0 | |
008 | 230601s2007____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
003 | MATEO_Group | |
020 | a 9788360719077 | |
035 | a MD..20230601110411028956. | |
040 | a WA N c WA N d SOCH_SOM | |
245 | a Regionalna kuchnia polska : b Podhale / c zebrała Marta Orłowska. | |
260 | a Kielce : b O-Press, c [2007]. | |
300 | a 112 stron : b ilustracje ; c 21 cm. | |
336 | a Tekst b txt 2 rdacontent | |
337 | a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia | |
338 | a Wolumin b nc 2 rdacarrier | |
490 | a Kuchnia Polska : kolekcja | |
930 | a Kolekcja Kuchnia Polska a Kuchnia Polska : kolekcja | |
504 | a Bibliografia strona 110. Indeks. | |
650 | a Kuchnia podhalańska 2 JHP BN | |
655 | a Przepisy kulinarne 2 JHP BN | |
700 | a Orłowska, Marta. e Redakcja 1 n 2006071930 | |
830 | a Kuchnia Polska : kolekcja 1 t 2006063471 | |
920 | a 978-83-60719-07-7 | |
970 | a Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Podhala. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowywało wiele pokoleń Polaków z tego regionu. Stanowią one część jego historii i kultury. Poznacie Państwo przepisy na podhalańskie przystawki, zupy, dania główne, dodatki oraz pyszne ciasta i desery. Zachęcamy Państwa do skorzystania z książki i życzymy wiele radości podczas przygotowywania i degustacji tych wspaniałych potraw. | |
980 | a 641.55/.56 |