PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Regionalna kuchnia polska : Podhale
LDR
01661cam a2200313 i 4500
001
n 20230601120344077474
005
20231214122930.0
008
230601s2007____pl_|||a|||||||001|||pol_d
003
_ _
MATEO_Group
020
_ _
a 9788360719077
035
_ _
a MD..20230601110411028956.
040
_ _
a WA N c WA N d SOCH_SOM
245
0 0
a Regionalna kuchnia polska : b Podhale / c zebrała Marta Orłowska.
260
_ _
a Kielce : b O-Press, c [2007].
300
_ _
a 112 stron : b ilustracje ; c 21 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
490
1 _
a Kuchnia Polska : kolekcja
930
_ _
a Kolekcja Kuchnia Polska a Kuchnia Polska : kolekcja
504
_ _
a Bibliografia strona 110. Indeks.
650
_ 7
a Kuchnia podhalańska 2 JHP BN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 JHP BN
700
1 _
a Orłowska, Marta. e Redakcja 1 n 2006071930
830
_ 0
a Kuchnia Polska : kolekcja 1 t 2006063471
920
_ _
a 978-83-60719-07-7
970
_ _
a Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Podhala. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowywało wiele pokoleń Polaków z tego regionu. Stanowią one część jego historii i kultury. Poznacie Państwo przepisy na podhalańskie przystawki, zupy, dania główne, dodatki oraz pyszne ciasta i desery. Zachęcamy Państwa do skorzystania z książki i życzymy wiele radości podczas przygotowywania i degustacji tych wspaniałych potraw.
980
_ _
a 641.55/.56