PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORU |
Nowoczesne zasady odżywiania : przełomowe badanie wpływu żywienia na zdrowie
LDR | 01241cam 2200301 i 4500 | |
001 | n 20111025135551070555 | |
005 | 20181203133740.0 | |
008 | 111025s2011____pl_|||a|||||||001|||pol_d | |
020 | a 9788375791778 | |
040 | a WR 36/KS c WR 36/TL d SOCH_SOM | |
041 | a pol h eng | |
100 | a Campbell, T. Colin. 1 n 2006073817 | |
245 | a Nowoczesne zasady odżywiania : b przełomowe badanie wpływu żywienia na zdrowie / c T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II ; przekł. Marta Paciorkowska. | |
260 | a Łódź : b Galaktyka, c cop. 2011. | |
300 | a 379, [1] s. : b il. ; c 24 cm. | |
500 | a Tyt. oryg.: The China study. | |
504 | a Bibliogr. w przypisach. Indeks. | |
650 | a Choroby cywilizacyjne x aspekt żywieniowy 2 JHP BN | |
650 | a Dietoterapia x metody 2 JHP BN | |
650 | a Odżywianie x higiena 2 JHP BN | |
650 | a Zwyczaje żywieniowe x aspekt społeczny 2 JHP BN | |
650 | a Żywienie człowieka x aspekt zdrowotny 2 JHP BN | |
650 | a Żywność x wpływ na zdrowie 2 JHP BN | |
700 | a Campbell, Thomas M. 1 n 2006098133 | |
700 | a Paciorkowska, Marta. e Tł. 1 n 2009130219 | |
920 | a 978-83-7579-177-8 | |
980 | a 641 |