PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY |
Wyrafinowane techniki spożywcze
LDR | 00897cam a2200193 i 4500 | |
001 | n 20140305131314076711 | |
005 | 20231214120752.0 | |
008 | 140305s2003____pl_|||||_|||||000|||pol_d | |
020 | a 8373840249 | |
040 | a WA N c WA N d SOCH_SOM | |
100 | a Kubica, Wiktor d (1945- ). 1 n 00051074 | |
245 | a Wyrafinowane techniki spożywcze / c Wiktor Kubica Zgrunia. | |
260 | a Wrocław : b Wydawnictwo Dolnośląskie, c 2003. | |
300 | a 196 s. ; c 21 cm. | |
655 | a Powieść polska y 21 w. 2 JHP BN | |
920 | a 83-7384-024-9 | |
970 | a Bohaterowie, jak przystało na nowoczesnych twórców reklamy, posługują się w swojej korespondencji komputerem. Znakomita lektura dla miłośników literatury i niskoprocentowego napoju z pianką, którego dzieje produkcji kreśli brawurowo bohater. | |
980 | a 821.162.1-3 |