PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Gotuję, nie marnuję : kuchnia zero waste po polsku
LDR
01961cam a2200277 i 4500
001
n 20181010130220079048
005
20231214121853.0
008
181010syrig____pl_|||a|||||||000|||pol_d
003
_ _
NUKAT
020
_ _
a 9788328053045
035
_ _
a xx004285017
040
_ _
a SZCZ M/RK c SZCZ M/RK d WAR_BSR e rda d SOCH_SOM
100
1 _
a Majcher, Sylwia. e Autor
245
1 0
a Gotuję, nie marnuję : b kuchnia zero waste po polsku / c Sylwia Majcher.
260
_ _
a Warszawa : b Buchmann - Grupa Wydawnicza Foksal, c copyright 2018.
300
_ _
a 199, [9] stron : b ilustracje ; c 25 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
650
_ 7
a Żywność x higiena 2 JHP BN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 JHP BN
710
2 _
a Grupa Wydawnicza Foksal. 4 pbl e Wydawca
920
_ _
a 978-83-280-5304-5
970
_ _
a Czy wiesz, że do śmietników na całym świecie trafia 1,3 miliarda ton żywności rocznie?Polacy produkują ponad 280 kg śmieci na osobę rocznie! Sylwia Majcher, dziennikarka i blogerka, przekonuje, że resztki zamiast do kosza, mogą trafić na talerze!Filozofia Zero Waste staje się coraz popularniejszym nurtem, a coraz więcej osób decyduje się świadomie minimalizować produkcję odpadów w swoim życiu. Korzystając z kreatywnych koncepcji na niemarnowanie jedzenia, przyczynisz się do dbania o środowisko oraz odczujesz zmianę na plus w swoim portfelu.W książce znajdziesz nie tylko fantastyczne przepisy na dania z resztek, ale także pomoc w planowaniu jadłospisu i układaniu listy zakupów. Dowiesz się, jak ograniczyć kupowanie za dużej ilości jedzenia, a także jak najlepiej przechowywać produkty spożywcze. Co i jak mrozić, kisić, pasteryzować, suszyć i jak odczytywać datę ważności konkretnych pokarmów - aby tylko nie wyrzucać!
980
_ _
a 641.5