PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Nowa jadłonomia : roślinne przepisy z całego świata
LDR
02613cam a2200337 i 4500
001
n 20191129093843053342
005
20231214122216.0
008
191129s2018____pl_|||a|||||||000|||pol_d
003
_ _
MATEO_Group
020
_ _
a 9788365973863
035
_ _
a MD..20191126091131053342.
040
_ _
a WA M c WA M d GRJ_GRM e rda d SOCH_SOM
100
1 _
a Dymek, Marta. e Autor 1 n 98012844
245
1 0
a Nowa jadłonomia : b roślinne przepisy z całego świata / c Marta Dymek.
250
_ _
a Wydanie 2.
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo Marginesy, c 2018.
300
_ _
a 271, [1] strona : b ilustracje ; c 22 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
500
_ _
a Indeks.
650
_ 7
a Weganizm 2 JHP BN
650
_ 7
a Wegetarianizm 2 JHP BN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 JHP BN
710
2 _
a Wydawnictwo Marginesy. 4 pbl e Wydawca 1 n 2014020159
920
_ _
a 978-83-65973-86-3
970
_ _
a Zjeździła Wietnam i Tajlandię, zmarzła w Korei, pojechała ucierać pasty curry do Indii, przejechała całe Bałkany, zgrzała się na targowiskach w Maroko i rozpływała się nad świeżym awokado w Kalifornii. Odwiedziła ponad pięćdziesiąt krajów, a kulturę każdego z nich poznawała od kuchni.
980
_ _
a 641.564
980
_ _
a 641.55/.56