PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Smakoterapia na wynos : kuchnia roślinna bez glutenu, nabiału i cukru
LDR
02701cam a2200313 i 4500
001
n 20201221135638070904
005
20231214122413.0
008
201221syrig____pl_|||a|||||||001|||pol_d
003
_ _
MATEO_Group
020
_ _
a 9788381774475
035
_ _
a MD..20201221134516081449.
040
_ _
a MBPWR d DG e rda d SOCH_SOM
100
1 _
a Zasuwa, Iwona. e Autor 1 n 2011107511
245
1 0
a Smakoterapia na wynos : b kuchnia roślinna bez glutenu, nabiału i cukru / c Iwona Zasuwa.
260
_ _
a Warszawa : b Edipresse Polska, c copyright 2020.
300
_ _
a 423, [1] strona : b ilustracje ; c 25 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
504
_ _
a Bibliografia. Indeks.
650
_ 7
a Odżywianie x higiena 2 JHP BN
650
_ 7
a Weganizm 2 JHP BN
655
_ 7
a Książki kucharskie 2 JHP BN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 JHP BN
710
2 _
a Edipresse Polska. 4 pbl e Wydawca 1 n 2012021478
920
_ _
a 978-83-8177-447-5
970
_ _
a Czy wiesz, że swoją odporność budujesz każdego dnia?DROGA DO ZDROWIA PROWADZI PRZEZ KUCHNI?!Dania na wynos, zwane pieszczotliwe "nawynosami", to nieodłączny element mojego menu. Odkąd pamiętam, wiodę tułacze życie śpiewograjka, który musi wszak coś jeść poza domem. Od kiedy moje nawyki żywieniowe uległy ewolucji (żeby nie powiedzieć rewolucji), grzeszenie zbyt częstym jedzeniem na mieście już mi nie w smak. Dlatego wożę ze sobą torby pełne smakowitości w trasę, a kiedy zapasy się kończą, robi się przestrzeń na małe grzeszki.Po co? Dlaczego?Bo wiem, że moja odporność (rzecz niezwykle istotna w dzisiejszych niełatwych czasach) zależy ode mnie! Każdy kęs ma znaczenie - i ten odżywczy, i ten grzeszny. A najważniejsze są zdrowe proporcje! Dlatego moja Smakoterapia to dążenie do harmonii i równowagi, które są podstawą odporności.CO WARTO PRZYGOTOWYWAĆ NA WYNOS?Piękne pudełka bento, wypełnione wieloskładnikowymi daniami, kuszą z obrazków pięknych książek, a jednocześnie odstraszają, bo pojawia się pytanie: KTO MI TO WSZYSTKO PRZYGOTUJE? Dlatego w pędzie, w wirze codziennych spraw sięgam po szybkie dania, niesamowite zupy la instant. A kiedy mam więcej czasu, delektuję się potrawami wieloskładnikowymi.Na łamach tej książki zawarłam wszystkie patenty rodem z mojej kuchni, wraz z podpowiedziami, jak zadbać o siebie zgodnie z naturą.Zapraszam Cię w kulinarną podróż przez cały rok!Zabierz ze sobą dobry posiłek do pracy, w drogę, do szkoły!Żyj i jedz zdrowo!Uściskowując,Autorka
980
_ _
a 641.55/.56