PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Białe trufle
LDR
02207cam a2200349 i 4500
001
n 20230103103408030195
005
20231214122834.0
008
230103s2013____pl_|||||_|||||000|||pol_d
003
_ _
MATEO_Group
020
_ _
a 9788324023318
035
_ _
a MD..20170406142940058916.
040
_ _
a MBPWR d SRO d MIL d WAR_BEM d SOCH_SOM
041
1 _
a pol h eng
100
1 _
a Kelby, N. M. e Autor
245
1 0
a Białe trufle / c N. M. Kelby ; tłumaczenie Marta Pająk.
260
_ _
a Kraków : b Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, c 2013.
960
_ _
b Znak
300
_ _
a 334, [1] strona ; c 21 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
600
1 7
a Escoffier, Auguste d (1846-1935) x w literaturze amerykańskiej 2 JHP BEM
655
_ 7
a Powieść amerykańska y 21 w. 2 JHP BN
700
1 _
a Pająk, Marta. e Tłumaczenie 1 n 2006122368
710
2 _
a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. 4 pbl e Wydawca 1 n 99071638
910
_ _
a Powieść biograficzna a Kucharstwo - powieść
920
_ _
a 978-83-240-2331-8
970
_ _
a Ten, kto nie ma dobrego podejścia do kobiet, nie zostanie nigdy wielkim szefem kuchni. Białe trufle to zmysłowa opowieść o najznakomitszym kucharzu Francji, który gotował dla Ritza i w londyńskim Savoyu, przyjmował na swych kolacjach koronowane głowy i całą artystyczną śmietankę Paryża. To historia wielkich miłości i namiętności skąpanych w smakach i zapachach, której lekturę można porównać do delektowania się wykwintnym jedzeniem.
980
_ _
a 821.111(73)-3
980
_ _
a 929-051A/Z