PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU WYPOŻYCZALNI DLA DOROSŁYCH I MŁODZIEŻY

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


AlaAntkowe BLW
LDR
03053cam a2200337|i 4500
001
n 20210305100048028956
005
20231214122433.0
008
210305syrig____pl_|||a|||||||001|||pol_d
003
_ _
MATEO_Group
020
_ _
a 9788365087126
035
_ _
a MD..20210305095326057952.
040
_ _
a WAR_BIA c WAR _BIA d DG d SOCH_SOM
100
1 _
a Anger, Joanna. e Autor 1 n 2016045063
245
1 0
a AlaAntkowe BLW / c Joanna Anger, Anna Piszczek.
260
_ _
a Warszawa : b Mamania - Grupa Wydawnicza Relacja, c copyright 2015.
960
_ _
b Mamania
300
_ _
a 206, [2] strony : b ilustracje ; c 22 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
504
_ _
a Indeks.
650
_ 7
a Kuchnia dziecięca 2 JHP BN
650
_ 7
a Potrawy dla dzieci 2 JHP BN
650
_ 7
a Żywność dla dzieci 2 JHP BN
655
_ 7
a Książka kucharska 2 JHP BN
700
1 _
a Piszczek, Anna. e Autor 1 n 2006070822
710
2 _
a Grupa Wydawnicza Relacja. 4 pbl e Wydawca
920
_ _
a 978-83-65087-12-6
970
_ _
a Chcesz, aby Twoje dziecko jadło nie tylko chętnie, ale też różnorodnie i zdrowo? Niezależnie od tego, czy masz doświadczenie w gotowaniu, czy dopiero zaczynasz kucharską przygodę, Twoje dziecko może jeść równie smacznie jak tytułowi Ala i Antek, a Ty i reszta rodziny razem z nim. W tej domowej książce kucharskiej znajdziesz: - Przepisy, które możesz zastosować od samego początku rozszerzania diety, i takie, które zasmakują starszemu dziecku i rodzicom- Potrawy tradycyjne, a także wegańskie, bezglutenowe czy bez nabiału - Pomysły na smaczne śniadania i obiady oraz dania, które możesz zabrać ze sobą na wycieczkę - Pyszne desery, które - jeśli chcesz - możesz przygotować bez dodatku cukru.Każdą z tych potraw przyrządzisz szybko i łatwo z dostępnych składników. Odkryj radość gotowania razem z dzieckiem. Smacznego! Więcej niż BLW BLW (Bobas Lubi Wybór) to metoda rozszerzania diety, którą pokochały już tysiące polskich dzieci. Zdaniem jej twórczyń, Gill Rapley i Tracey Murkett, dziecko od samego początku może jeść samodzielnie, co pozwala na naturalny rozwój jego umiejętności chwytania i żucia oraz korzystnie wpływa na akceptację różnorodnych smaków.Ta książka kucharska powstała w trakcie eksperymentowania Autorek z metodą BLW, jednak prezentowane przepisy mogą być wykorzystane przez wszystkich rodziców, którzy mają ochotę urozmaicić swoim dzieciom menu, niezależnie od sposobu rozszerzania diety.Joanna Anger - na co dzień nauczycielka wychowania przedszkolnego, mama Ali - i Anna Piszczek - polonistka i historyczka, mama Antka - są twórczyniami bloga AlaAntkowe BLW, czytanego przez tysiące polskich rodziców i docenionego w konkursie BLOG ROKU 2014.
980
_ _
a 641.562