PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU ODDZIAŁU DLA DZIECI NR 1

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Dookoła smaków : podróże kulinarne szefa Wincentego
LDR
01809cam a2200325 i 4500
001
n 20191009131117070904
005
20231214122148.0
008
191009s2019____pl_|||a|||||||000|||pol_d
003
_ _
MATEO_Group
020
_ _
a 9788381180689
035
_ _
a MD..20191009131117070904.
040
_ _
a SOCH_SOM c SOCH_SOM
100
1 _
a Sekaninova, Steoanka. e Autor
245
1 0
a Dookoła smaków : b podróże kulinarne szefa Wincentego / c tekst Stepanka Sekaninova ; ilustracje Jakub Cenkl ; przekład Piotr Salewski.
260
_ _
a Gdańsk : b Wydawnictwo Adamada, c 2019.
300
_ _
a [6] rozkładanych map : b ilustracje ; c 24 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
336
_ _
a Obraz b sti 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
650
_ 7
a Kucharstwo x etnografia 2 JHP BN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 JHP BN
655
_ 7
a Wydawnictwa dla dzieci 2 JHP BN
700
1 _
a Cenkl, Jakub. e Ilustracje
700
1 _
a Salewski, Piotr. e Tłumaczenie
710
2 _
a Wydawnictwo Adamada. 4 pbl e Wydawca
920
_ _
a 978-83-8118-068-9
970
_ _
a Pachnąca morzem i pomarańczami hiszpańska paella albo wietnamska zupa pho pełna makaronu ryżowego, imbiru i papryczek chilli. Somalijskie cambuulo z ryżem i fasolą w sosie pomidorowym z dodatkiem kilku kropel oleju sezamowego, a może australijski ferburger z sarniną i śliwkowym chutney. Meksykańskie empadenas wypełnione chorizo i chilli lub kanadyjskie poutine, czyli dwukrotnie smażone frytki w sosie pieczeniowym ze skrzypiącym serem i szarpaną wołowiną. Cieknie Wam już ślinka? Nie traćcie czasu i ruszajcie za szefem Wincentym odkrywać smaki świata (i uczyć się gotować). Smacznego!
980
_ _
a 64