PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2 |
Kuchnia polska : sprawdzone przepisy. T. 1, Drób i mięsa faszerowane
LDR | 00794cam a2200193 i 4500 | |
001 | n 20140902113624076711 | |
005 | 20231214120902.0 | |
008 | 140902s2008____pl_|||a|||||||000|||pol_d | |
020 | a 9788324819119 | |
040 | a SOCH_SOM c SOCH_SOM | |
245 | a Kuchnia polska : b sprawdzone przepisy. n T. 1, p Drób i mięsa faszerowane / c pod red. Joanny Dowgiałło-Tyszka. | |
260 | a Warszawa : b De Agostini Polska, c cop. 2008. | |
300 | a 46 s. : b il. ; c 23 cm. | |
650 | a Kuchnia polska 2 JHP BN | |
655 | a Przepisy kulinarne 2 JHP BN | |
700 | a Dowgiałło, Joanna. e Red. 1 n 01046916 | |
920 | a 978-83-248-1911-9 | |
980 | a 641.55/.56 |