PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Kuchnia polska : sprawdzone przepisy. T. 1, Drób i mięsa faszerowane
LDR
00794cam a2200193 i 4500
001
n 20140902113624076711
005
20231214120902.0
008
140902s2008____pl_|||a|||||||000|||pol_d
020
_ _
a 9788324819119
040
_ _
a SOCH_SOM c SOCH_SOM
245
1 0
a Kuchnia polska : b sprawdzone przepisy. n T. 1, p Drób i mięsa faszerowane / c pod red. Joanny Dowgiałło-Tyszka.
260
_ _
a Warszawa : b De Agostini Polska, c cop. 2008.
300
_ _
a 46 s. : b il. ; c 23 cm.
650
_ 7
a Kuchnia polska 2 JHP BN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 JHP BN
700
1 _
a Dowgiałło, Joanna. e Red. 1 n 01046916
920
_ _
a 978-83-248-1911-9
980
_ _
a 641.55/.56