KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 1 pozycję o tematyce: Dekoracja potraw
Filia nr 2   Marc21

Ozdabianie potraw
Tyt. oryg.: "Garnieren und Verzieren ".


AUTOR:

Biller, Rudolf. [>>]

POZ/ODP:

Rudolf Biller ; z jęz. niem. przeł. Rafał Olbromski.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media, 2006.

HASŁA:

  1. Dekoracja potraw
  2. Kucharstwo

OPIS
FIZYCZNY:

159, [1] s. : il. kolor. ; 23 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000305532

30553

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW