KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 11 pozycji o tematyce: Kucharstwo
Filia nr 2   Marc21

Czosnek : smak i zdrowie
Tytuł oryginału: "Knoblauch".


TWÓRCY:

Pokaż informacje [>>]

POZ/ODP:

z niemieckiego przełożyła Jadwiga Smolińska ; Dr. Oetker.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Świat Książki, 1998.

HASŁA:

  1. Czosnek
  2. Kucharstwo
  3. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

109, [2] strony : ilustracje ; 22 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000339681

33968

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Fascynacje kulinarne gwiazd

AUTOR:

Perepeczko, Agnieszka

POZ/ODP:

Agnieszka Perepeczko ; zdjęcia gwiazd Agnieszka Perepeczko.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Diogenes, 2001.

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Odżywianie - kultura - 20 w.
  3. Publicystyka polska - od 1989 r.

OPIS
FIZYCZNY:

124 s. : il. kolor. ; 25 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000258265

25826

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Kuchnia wegetariańska

AUTOR:

Jakimowicz-Klein, Barbara.

POZ/ODP:

Barbara Jakimowicz-Klein.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Świat Książki, 2009.

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Potrawy jarskie
  3. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

155 s., [8] s. tabl. kolor. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000266819

26681

UWAGI:

Bibliogr.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Najlepsze przepisy na przyjęcia
Tyt. oryg.: "Besten Partyrezepte ".

AUTOR:

Rias-Bucher, Barbara [>>]

POZ/ODP:

Barbara Rias-Bucher ; zdj. Karl Newedel ; z niem. przeł. Urszula Szymanderska.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media, 2005.

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Przyjęcia okolicznościowe

OPIS
FIZYCZNY:

128 s. : il. kolor. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000305556

30555

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Ozdabianie potraw
Tyt. oryg.: "Garnieren und Verzieren ".

AUTOR:

Biller, Rudolf. [>>]

POZ/ODP:

Rudolf Biller ; z jęz. niem. przeł. Rafał Olbromski.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media, 2006.

HASŁA:

  1. Dekoracja potraw
  2. Kucharstwo

OPIS
FIZYCZNY:

159, [1] s. : il. kolor. ; 23 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000305532

30553

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Polska

AUTOR:

Drewniak, Mirek.

POZ/ODP:

Mirek Drewniak.

ADRES
WYDAWNICZY:

Bielsko-Biała : Pascal, cop. 2006.

SERIA:

Przewodnik Kulinarny

HASŁA:

  1. Kucharstwo - Polska
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

157 s. : fot. kolor. ; 25 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000290289

29028

UWAGI:

Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Single gotują

AUTOR:

Gromkowska, Barbara.

POZ/ODP:

Barbara Gromkowska, Ewa Marczyńska.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Świat Książki, 2010.

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

208 s. : il. ; 19 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000279987

27998

UWAGI:

Publ. klubu Świat Książki nr 7688. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Szkoła gotowania
Tyt. oryg.: "Dr.-Oetker-Grund-Kochbuch".

POZ/ODP:

z jęz. niem. przeł. Ewa Rohozińska ; [oprac. przepisów i potraw Anke Rabeler, Eike Upmeier-Lorenz] ; Dr. Oetker.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Świat Książki ; 2014.

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

155, [5] s. : il. kolor. ; 25 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000284035

28403

UWAGI:

Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Szkoła pieczenia

POZ/ODP:

z jęz. niem. przeł. Monika Kilis ; [oprac. przepisów i potraw Anke Rabeler] ; Dr. Oetker.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Świat Książki ; 2014.

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

155, [5] s. : il. kolor. ; 25 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000284691

28469

UWAGI:

Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2   Marc21

Włochy

AUTOR:

Drewniak, Mirek.

POZ/ODP:

Mirek Drewniak.

ADRES
WYDAWNICZY:

Bielsko-Biała : Pascal, cop. 2006.

SERIA:

Przewodnik Kulinarny

HASŁA:

  1. Kucharstwo - Włochy
  2. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

159 s. : fot. kolor. ; 25 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

802000290685

29068

UWAGI:

Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

DZIAŁANIE:

CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    

1 2

  WYDRUK KATALOGÓW